При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Защо Ви трябва палетна зона или как Mondelez International увеличи продажбите си двадесетoкратно за една седмица

Палетната зона е подходящ рекламен материал за всеки вид продукт. Дизайнът може да бъде разнообразен и нашия опит показва, че това е един от най – добрите методи за реклама на българския пазар. 

По повод коледната си кампания  преди десет години  Mondelez International искаха да направят нещо по – различно. Заедно произведохме нестандартна палетна зона, която беше с груби размери 5 метра дължина на два метра ширина. Представляваше огромна шейна, на която децата можеха да си правят снимки седнали до Дядо Коледа. Позиционираха го в столичния супермаркет “Kaufland”, като по тази начин успяха да покажат цялата гама от нови и класически продукти, които произвеждат.

Статистика от магазини Kaufland е,че за един месец от поставянето на палетната зона, са се продали толкова  продукти, колкото по принцип средно се продават за ШЕСТ МЕСЕЦА от същите продукти и в същия обект. 

Поставете Вашите продукти в палетна зона,която може да бъде класическо или нестандартно изпълнение и това Ви гарантира увеличаване на възможностите за продажби.

Бъдете иновативни в рекламните си решения.

Ние предлагаме цялостни решения за POS рекламни кампании за Вашия бизнес.

Ако искате да покажете продуктите си на първа линия Димеко е правилния избор.

crossmenuchevron-right