При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Кога имате нужда от POS cardboard display?

През 21-ви век информацията и технологиите се променят бързо. Хората са изложени на безброй рекламни канали поднасящи им интересна информация всеки ден. Постоянно се търсят нови и по-добри начини да се изложат продуктите, така че да се отличават от конкурентните, особено когато съществува и хомогенизация между стоките. POS cardboard display са вид стойки и стелажи, върху които може да се разположат продуктите по атрактивен начин. Те могат да се позиционират близо до касите в магазините или на друго подходящо място, където клиентите да ги забележат. Кога обаче един продукт се нуждае от подобна реклама и излагане? Ще поговорим за обстоятелствата, при които е добре да използвате POS cardboard display за вашите продукти.

Какъв е подходящия продукт за POS cardboard display?

Картонените дисплеи се използват широко в търговията на дребно. Те често се срещат в големите супермаркети, малките специализирани магазини, както и в магазините за търговия на дребно и различните изложения. Продуктите включват потребителска електроника, козметика, стоки за ежедневно използване, стоки за първа необходимост, храни, напитки, вестници и периодични издания, занаятчийски изделия за подаръци и др. Велпапето, от което се изработват POS cardboard display стелажите е меко, здраво и лесно за печат. Повечето от продуктите, които се слагат на него, са малки по размер и с прости условия на съхранение.

С POS cardboard display можете да подредите продуктите атрактивно

Стелажите са гъвкави като дизайни и могат да бъдат изключително разнообразни. Те може да са персонализирани по форма и размери. По този начин отговарят на изискванията на различните фирми за правилното изложение на  продуктите им. Не само триизмерната структура може да се променя, но и отпечатаните реклами върху тях, цветовете и изображения. Всички тези неща могат да бъдат проектирани според различните продукти и брандове.

рафтове в магазин без POS дисплей

Искате ли да намерите по-ефективен начин за популяризиране на вашите продукти?

Маркетингът и рекламата се фокусират върху популяризацията на продуктите. Всеки производител иска неговите продукти да достигнат до колкото се може повече потенциални клиенти, но това не е никак лека задача. Огромно преимущество на POS cardboard display стелажите е възможността върху тях да може да се принтира лого, цветове и изображения. Без тази възможност, това щяха да са просто още един вид картонени стелажи. С нея обаче, те се превръщат в част от цялостната маркетингова политика на дадения бранд.

По време на обмислянето на покупка, потенциалният клиент е податлив на възприятията си. Много неща влияят на решението му, включително колко лесно може да се вземе продукта, цветовете на опаковката му и други. Ако цялостното впечатление от рафта, на който е поставен продуктът, е добро, интересът към него ще се засили значително, което ще увеличи желанието за покупка. Можете да увеличите значително продажбите си, благодарение на един POS cardboard display, позициониран на правилното място.

Ниска цена на стелаж

POS cardboard display са с ниски производствени разходи и обикновено се опаковат и транспортират в сгънат вид. Те са с малки размери, леки са и имат ниски транспортни разходи. Това са само част от причините, поради които хората ги предпочитат, без значение от какъв материал са изработени. И моделите от велпапе и тези от еко пластмаса и дърво си имат своите преимущества.

Зелена политика

Едно от най-хубавите неща, свързани с POS cardboard display стелажите, е че те могат да се рециклират. Велпапето е екологично чист материал и не отделя почти никакви отпадъци. То се разлага напълно без да натоварва атмосферата. Освен това е и много издръжливо. Можете да използвате един стелаж дълго време, преди да е необходимо да го подновите с нов. Той ще ви служи добре месеци наред и цветовете му ще останат ярки. На практика, да представяте бранда си чрез POS cardboard display от велпапе, означава да го правите по един качествен начин.

crossmenuchevron-right