При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Иновативните POS проекти - как да разчупите маркетинг стратегията си?

Много често хората не осъзнават колко голям ефект може да има една POS кампания върху количеството продажби, докато не видят на практика резултатите. Ние в Dimeko създаваме дизайни, изработваме конструкции и брандираме POS стелажи, за да се превърнат в крайна сметка в иновативни POS проекти, носещи огромни ползи за клиентите.

Най-често никой не разбира напълно какво прави една компания, произвеждаща POS стелажи, докато не види примери. Ние разполагаме с набор от иновативни POS проекти, които можете да разгледате, а по-долу ще ви разкажем как те ще ви бъдат от полза.

Привличащи окото дисплеи в магазина

Основната цел на един POS дисплей е да привлече вниманието на клиентите. С иновативните POS дисплеи тази цел се извежда на следващо ниво. През годините опитът ни е доказал, че съществува реална необходимост от качествен POS маркетинг.

Маркетингът в магазините на дребно може да се използва като мощен начин за ангажиране с клиентите и стимулиране на продажбите, позволявайки на марките и търговците на дребно да продават повече на клиентите си и да увеличат потенциалния доход. Разбира се, създаването на един иновативен POS проект от началото до края никак не е лесно. За да се получи очакваният ефект, фирмата трябва да притежава необходимият опит и ноу хау.

Иновативните POS проекти могат да създадат решения за предизвикателства, но само ако се следва ясна цел. Професионалистите знаят, че POS дисплеите, независимо от пластмаса или велпапе, могат да промотират всяка една индустрия. Креативният иновативен POS дисплей гарантира високо ниво на открояване и много предизвикан интерес.

Ефективно брандиране на мястото на продажба чрез POS дисплея

За да бъде една кампания успешна, нейната стратегия трябва да включва разнообразие от канали за промотиране. Неминуемо освен печатната реклама и медийните канали трябва да се използват и местата на продажба. Най-често това са хипермаркетите и там най-разумно е да се сложат POS дисплеи. Истината е обаче, че повечето брандове вече използват такива и ако искате вашите да се отличават и да привличат повече внимание и клиенти, то трябва вашия POS дисплей да е иновативен рекламен носител.

иновативни pos проекти

Потребителите разполагат с все по-малко време, което също се отразява на решенията за покупка. Само ефективно изложените и организирани продукти привличат вниманието на бързащия клиент. POS дисплеят позволява максимална гъвкавост при представянето на продукта. Благодарение на индивидуалните опции за усъвършенстване, дисплеите могат да бъдат проектирани така, че да отговарят на целевата група. Често се използват цветове, слогани и препоръки, които клиентът вече познава от рекламите. Добре познатото лице или входящият рекламен слоган осигуряват необходимия ефект и разпознаване, които убеждават клиента и в крайна сметка водят до покупка.

Иновативният POS дисплей ще привлече вниманието на потребителите и към новите ви продукти. Около 70% от решението се взема от купувача директно на самия дисплей. Ние изработваме иновативни POS дисплеи и търсим оптимално най-добрите решения как да представим бранда ви.

Ще останем верни на вашата марка

Въпреки че вашият POS дизайн трябва винаги да е свеж и вълнуващ, той също трябва да е в съответствие с етиката и посланията на вашата марка. По време на всяка стъпка от процеса на проектиране, ние ще запазим вашата марка в основата на това, което правим. Изработка на иновативен POS дисплей не означава загубване на индивидуалността на бранда ви. Двете неща не си противоречат. Винаги, за всеки бранш, има как да се изработи иновативен стелаж, с добра илюстрация, изпипан дизайн и структура, който от първия поглед да говори за вашия бранд. Това разбира се, може да бъде направено само от професионалисти, които имат достатъчно проекти зад гърба си и опит какво точно иска да види клиента, разхождайки се из хипермаркета и търсейки перфектните стоки за неговата потребителска кошница.

crossmenuchevron-right