При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Дисплеи от дърво и еко пластмаса за фризьорски салон или козметично студио

Можете ли да повярвате, че дисплеите от дърво и еко пластмаса не са само декорация? Много хора гледат на тях, като на обикновени стелажи, чиято функция е да съхраняват различни опаковки козметика по красив начин. Истината е обаче, че един добре изработен дисплей от дърво, брандиран красиво и функционално, може да допринесе естетически за салона или студиото ви и в същото време да увеличи продажбите ви. Доставчиците на козметика също са наясно с това и много често, именно те са хората, които подаряват брандирани стелажи и дисплеи на своите клиенти - козметичните и фризьорските салони. Ще ви разкажем малко повече за това как един дисплей може да повлияе положително на продажбите ви, така че продължавайте да четете надолу.

Защо да използвате дисплеи от дърво или еко пластмаса във вашия фризьорски салон?

Ясно е, че когато обмисляте дизайна на вашия фризьорски салон, ще имате много идеи с какво да украсите стените и къде да съхранявате козметиката. Кои са преимуществата обаче на брандираните дисплеи и стелажи, нека да видим по-долу.

Украса

На първо място задължително трябва да поставим атрактивността, с която ще допринесат стелажите към визията на вашето помещение. Дизайнът ви изведнъж ще стане по-ярък и по-интересен. Възможно е да се използват щампи с различни размери и различни покрития, както и реални снимки на процедури или красиви лица и коси. Дисплеите е възможно да не са пряко свързани с вашия салон, а да са неутрални. Също така, не е лоша идея да имат весели надписи, свързани с красотата или суетата на жените. Това винаги развеселява клиентите и ги оставя с приятно усещане от посещението на вашето място.

Вдъхновение

Макар и да звучи малко странно, но един добър дисплей от еко пластмаса с красива визия може да вдъхнови вашите клиенти да се грижат за косата си. Когато те забележат красиво подредени продукти върху вашия дисплей, те може да проявят интерес какви са те, за какво помагат, как се използват и дори могат да поискат да ги използват върху тях. 

стелаж за салон

По този начин вдъхновението на вашите клиенти ще доведе до по-добра печалба на вашия бизнес, тъй като те ще се обърнат към вас, за да направите необходимите промени и процедури по тяхната коса. В същото време щампите с мотивиращи цитати и вдъхновяващи фрази могат да повдигнат настроението на посетителите на вашия салон.

Ефективна реклама

Дисплеите от дърво и еко пластмаса винаги са служили за реклама. Не е необходимо тази реклама да е крещяща и твърде очевидна обаче. Може да показва на клиентите ви широкият диапазон от продукти и услуги, които не са още популярни. Например, напълно възможно е най-честите ви услуги да са подстригване и боядисване, а в същото време да искате да акцентирате на маските ви за коса и на терапиите и един дисплей от дърво ще ви помогне да го постигнете лесно това.

Какви дисплеи да използвате във вашия салон е въпрос колкото на информираност, толкова и на лично предпочитание. Можете да избирате между дърво и еко пластмаса, като и двата материала си имат собствените си преимущества. Ние създаваме дисплеи вече редица години, които служат перфектно както за рекламни цели, така и за подчертаване на бранд имиджа на дадена компания. Дизайните им са плод на уменията на нашите специалисти и на усърдната работа по познаване на аудиторията, което е съществена част от успешното създаване на един дисплей от дърво или еко пластмаса. Ако не знаете каква е разликата между двамата материала и какво ще е най-подходящо за вашите нужди, може да ни попитате нас. Ние имаме опит със създаването на палетни брандировки, POS стелажи, рекламни материали, опаковъчни кутии, промоционални маси и арки, както и всякакви други функционални материали, които да подчертаят визуалната идентичност на бранда ви.

crossmenuchevron-right