При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Dimeko POS Materials

Pos дисплеи, 3D холограмни дисплеи и палетни зони

Велпапе

Различни типове, дебелини, FSC® C 150230 сертифицирани

Дърво

Различни типове и дебелини

Композитни материали:

DISPA, FoamX, Forex, Smartex, etc.

Re-board BEELite

Допълнително LED осветление

Охлаждащ картонен стелаж

Стелажът се състои от хладилен агрегат и картонен брандинг. Той може да има индивидуален дизайн и конструкция спрямо различните продукти на всеки клиент и тяхната товароносимост, както и голяма рекламна площ за текущата кампания на клиента.

Сред предимствата на стелажа са и удобното пренасяне във всеки един автомобил, както и бързото сглобяване в търговските обекти. Като допълнителна опция, която да обогати визията на стелажа може да се вградят осветление и звукови ефекти.

Всеки един стелаж е индивидуално пакетиран в кашон с инструкция за сглобяване.

Хладилният агрегат, който се поставя в картонения стелаж ще бъде отдаван под наем от „ДИМЕКо МЖ“ ООД, а основната инвестиция за клиента ще бъде в производството на картонения стелаж. „ДИМЕко МЖ“ ООД има отговорност и към поддържането и обслужването на хладилния агрегат.

Той може да бъде използван многократно за различни кампании, като се сменя само стелажът и това прави промоцията на клиента различна и нова всеки път. Именно това е и основната разлика, която новият проект на „ДИМЕко МЖ“ ООД налага – без затваряне на средства за закупуване на стaндартни хладилни витрини, които струват многократно повече и не позволяват иновативна и различна конструкция и визия.

За да направите поръчка за изработка на такъв стелаж няма да бъде необходимо минимално количество. За допълнителна информация за проекта можете да видите видео, което показва начина на доставка, сглобяването и поставянето  на охлаждащия картонен стелаж в търговска верига, която е с малка площ и място за рекламни стелажи.

Клипа е сниман в реални условия:

Рекламен клип за сглобяване на охлаждащия картонен стелаж:

crossmenuchevron-right